Pre loader

CONFORT ŞI CALITATE SUB UN SINGUR ACOPERIŞ!

Construction Logo
timing
Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Sâmbătă 10:00 - 13:00

Despre noi

o poveste de succes

Societatea noastră are ca principală activitate montarea şi instalarea de sisteme de acoperiri profesionale pentru clădiri rezidenţiale sau industriale, mărcile Gerard, Bramac, Viking Pruszynski, Tondach, Creaton sau Velux fiind doar câteva dintre acestea.

Avem o bogată experienţă în construcţia şi repararea acoperişurilor pentru construcţii rezidenţiale şi comerciale, folosind materiale de înaltă calitate. Punem accentul pe calitatea execuţiei, în concordanţă cu cerinţele clienţilor, scopul final fiind satisfacţia acestora pentru lucrul trainic, bine făcut. Pentru o estimare de preţ, vă rugăm să ne contactaţi. Potenţialul financiar ne permite să susţinem suficiente stocuri pe profile şi culori. Facem livrarea direct din stoc şi începem lucrarea în maxim 10 zile calendaristice de la semnarea contractului.

CALITATE ŞI PROFESIONALISM – GARANŢIA UNEI RELAŢII DE SUCCES

Montajul este efectuat cu personal calificat la standardele stabilite de producător. Serviciile de calitate executate de Total Pibo Construct beneficiarilor săi sunt susţinute de divizia de logistică şi transport (auto dotate cu SDV-uri specializate) cu garanţii de material şi garanţii de execuţie eliberate la sfârşitul lucrării. Profesionalismul echipelor noastre operative şi calitatea materialelor pe care le utilizăm ne permit să acordăm 5 ani garanţie!

Instalarea unui acoperiş poate fi o muncă dificilă şi ar trebui să fie efectuată doar de către instalatori profesionişti autorizaţi. Când vine vorba de instalarea unui acoperiş, Total Pibo Construct se înalţă la cele mai exigente standarde. Suntem specializaţi în instalarea tuturor formelor de acoperişuri, inclusiv instalarea şindrilei, instalarea acoperişurilor metalice, coamelor, instalarea sistemelor de jgheaburi, precum şi multe altele. Având echipe disponibile să înceapă lucrul în cel mai scurt timp, instalarea unui acoperiş este doar la un telefon distanţă.

Alegerea unei soluţii corecte pentru acopeişul construcţiei pe care o realizaţi sau pe care o renovaţi este o mare responsabilitate. Vă puteti baza pe echipa Total Pibo Construct de-a lungul întregului proces în ceea ce priveşte alegerea modelului de ţiglă, sfaturi tehnice, simulări şi evaluări calitative a punerii în operă. Ne facem de asemenea datoria de a vă ţine la curent cu privire la ultimele evoluţii și tehnologii din cadrul industriei învelitorilor. Cerinţele dumneavoastră estetice vor sta la baza soluţiilor profesionale întocmite şi recomandate de către producători. Atunci când întocmim o soluţie tehnică ne gândim la eficienţă, funcţionalitate şi estetică; acestea sunt lucrurile esenţiale ce trebuie luate în considerare pentru ca produsele recomandate să fie specificate și instalate corect. Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o echipă de montatori profesionişti, cu o vastă pregatire şi experienţă în domeniul acoperişurilor şi cu cunoştinţe actualizate în mod constant.
Investim în toate acestea pentru a ne asigura că produsele pe care le livrăm vor fi puse în valoare printr-o recomandare şi un montaj corect; ne asigurăm astfel că dumneavoastră veţi beneficia de-a lungul timpului de calitatea aleasă. Echipa Total Pibo Construct oferă clienţilor informaţiile necesare pentru a asigura buna desfășurare a întregului proces de comandă şi livrare. Aceasta poate oferi informaţii complete cu privire la întreaga gamă de produse, consumabile, disponibilitate stoc, termene de livrare și promoţii. Facem în pemanenţă eforturi susţinute pentru ca serviciile complementare să se ridice la aceeaşi calitate cu cea a produselor oferite, iar lucrările efectuate să fie la nivel superlativ.