Pre loader

CONFORT ŞI CALITATE SUB UN SINGUR ACOPERIŞ!

Construction Logo
timing
Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Sâmbătă 10:00 - 13:00

Bramac

BRAMAC – ȚIGLĂ DIN BETON

Bramac vă oferă tot ce îi este necesar unui acoperiş perfect. Maturitatea tehnică şi dezvoltarea permanentă a sistemului de învelitori Bramac garantează fiecărui model de ţiglă un program original complet de ţigle speciale şi accesorii.

Cea mai recentă inovaţie, suprafaţa Protector© cu cei 5 factori de protecţie:

  • împotriva reziduurilor şi a depunerilor de praf
  • împotriva formării de alge şi muşchi
  • vă protejează de influenţele generale ale climei
  • asigură rezistenţa de durată a culorii invelitorii
  • vă protejează împotriva fenomenelor extreme ale naturii

Țiglă din beton

Tectura

Răspunde provocărilor arhitecturale contemporane

Prin liniile sale moderne ţigla Tectura se adaptează perfect unui stil arhitectural minimalist.
Tectura  aduce noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv şi tehnologic, fiind recomandată atât pentru construcţii noi cât şi pentru renovarea acoperişurilor.

Dimensiuni: 330 x 420 mm.

Reviva

Renaşterea tradiţiei

Ţigla Reviva are forma tradiţională pe care o cunoaştem încă din copilărie. Disponibilă în cele mai populare culori, care evocă zilele însorite de odinioară. Reviva îmbină tradiţia cu tehnologia modernă şi conferă chiar şi casei bunicilor un aspect nou. Cu Reviva de la Bramac, frumuseţea trecutului se va păstra şi în viitor.

Dimensiuni: 332×420 mm.

Adria

Aer mediteranean pentru acoperișuri exclusiviste!

Datorită profilului rotund și pronunțat și a jocului viu de culori, acoperișul casei dvs. pare că prinde viață, iar formelor individuale ale acoperișului nu îi sunt impuse limite!
Țigla Adria se potrivește perfect atât pentru renovarea construcțiilor prestigioase, cât și pentru locuințe cu arhitectură în stil mediteranean!

Dimensiuni: 330 x 420 mm.

Alpina Clasic

Simplitate şi rafinament într-o singură formă

Profil de o frumusețe clasică se adaptează oricărui tip de arhitectură, cu siguranță și în regiunea dumneavoastră. Gama variată de culori este însoțită de întregul sistem de accesorii și de garanția de 30 de ani.

Dimensiuni: 330 x 420 mm.

Donau

Țigla Donau într-o formă specială, ondulată inovează frumusețea unei case autentice. Când vine vorba de un acoperiș de calitate acum știi că le poți avea pe toate: frumusețe, protecție și accesibilitate. Țigla Donau este disponibila cu suprafața PROTECTOR© în trei variante de culoare: roșu cărămiziu, maro și antracit briliant.

Dimensiuni: 332 x 420 mm.

Romana

Eleganța și sobrietatea sunt atributele estetice principale ale țiglei Romana. Cu profilul pronunțat și suprafața netedă, țigla Romana readuce în prim plan imaginea învelitorilor tradiționale din sud, învelitorile de olane.

Dimensiuni: 14,2 x 28,5 cm.