Pre loader

CONFORT ŞI CALITATE SUB UN SINGUR ACOPERIŞ!

Construction Logo
timing
Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Sâmbătă 10:00 - 13:00

Devi by Danfoss – Sisteme de degivrare

Cablurile de încălzire electrică DEVI au fost dezvoltate pentru o varietate de aplicații, inclusiv încălzirea în pardoseală de confort și încălzire totală în pardoseală, degivrare la sol, protecție la îngheț a acoperișurilor, protecția la îngheț a conductelor, încălzirea terenurilor de sport, protecția anti-îngheț a spațiilor frigorifice, și multe altele.

DEVI oferă o gamă completă de cabluri de încălzire electrică cu aplicații multiple, cum ar fi case unifamiliale, clădiri comerciale mari și construcții speciale. Cablurile de încălzire sunt folosite mai ales în clădiri noi sau proiecte de renovare mai mari.
Designul unic asigură performanțe maxime în toate situațiile și construcția flexibilă a cablurilor face instalarea mai rapidă și mai ușoară decât oricând înainte.

Aceste produse pot fi folosite pentru controlul încălzirii prin pardoseală din încăperile de baie şi de locuit ce au pardoseală din gresie sau parchet, asigurând astfel o încălzire confortabilă, practică şi economică.
Sistemele DEVI de topire a gheţii si zăpezii activate automat detectează zonele care au nevoie de încălzire şi activează sau dezactivează căldura în mod automat.

Soluţii de interior

Sistemele de încălzire electrică prin pardoseală DEVI constau în cabluri și covoare pentru încălzire reglate prin termostate electronice.
Sistemele DEVI asigură o încălzire eficientă a încăperii, acoperind toate zonele necesare, fie ca sursă principală de căldură, fie ca sursă auxiliară.

Avantaje:

 • Permite montarea pe podele subţiri
 • Pardoseli ceramice, din plastic sau din lemn
 • Instalare uşoară
 • Devilink – controlul wireless al încălzirii
 • WEB-HOME™ – Reglarea încălzirii de la distanţe mari
 • Devicom™ PC Pro – comunicarea dintre sistemul de încălzire inteligentă DEVI™ şi computerul personal.

Soluţii de exterior

Clădiri protejate pe timp de iarnă de daunele provocate de îngheţ!
Domenii de utilizare:

 • Topirea gheţii și a zăpezii
 • Aplicaţii la nivelul solului (rampe, alei, etc.)
 • Aplicaţii la nivelul acoperişului (jgheaburi, burlane, etc.)
 • Sistemele DEVI de topire a gheţii şi zăpezii funcţionează eficient cu majoritatea celor mai utilizate materiale de acoperire cum ar fi: asfaltul, betonul şi ţiglele. Mai mult, sistemul poate curăţa şi topi gheaţa de pe toate tipurile de acoperişuri, jgheaburi, ţevi de scurgere şi burlane verticale.
 • Sistemele DEVI de topire a gheţii şi zăpezii funcţionează automat 100%. Acestea sesizează automat nevoia de a topi gheaţa şi zăpada şi se pornesc/opresc în funcţie de aceasta.
 • Termostatul Devireg™ 850 cu senzor avansat de detectare a umidităţii asigură rezultate optime utilizând cantităţi mici de energie.

Sistemele DEVI de topire a gheţii si zăpezii activate automat detectează zonele care au nevoie de încălzire şi activează sau dezactivează căldura în mod automat.
Sistemele DEVI de topire a gheţii şi zăpezii constau în cabluri de încălzire sau covoare de încălzire controlate de termostate DEVI, cabluri auto-limitatoare şi o serie de accesorii de instalare.
Costurile de instalare şi funcţionare ale sistemelor DEVI de topire a gheţii şi zăpezii sunt foarte mici dacă luăm în considerare avantajele acestora, precum: eliminarea practicilor de stropire cu sare sau de îndepărtare mecanică a zăpezii precum şi eliminarea costurilor de reparaţii a deteriorărilor provocate de gheaţă, zăpadă şi sare.