Pre loader

CONFORT ŞI CALITATE SUB UN SINGUR ACOPERIŞ!

Construction Logo
timing
Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Sâmbătă 10:00 - 13:00

Ţigle metalice şi accesorii pentru acoperişuri

Gerard Roofing System

Gerard Roofing a realizat prima ţiglă metalică profilată prin presare din lume în urmă cu peste 50 de ani. În urma acestei experienţe, compania a obţinut cunoştinţele şi expertiza necesară pentru a produce ţigle metalice cu acoperire de piatră, pentru ca locuinţa dumneavoastră să beneficieze de siguranţa şi trăinicia celor mai rezistente produse naturale.

Acoperirea ţiglelor GERARD

Oţelul cu acoperire ZINCALUME® are rezistenţă superioară în timp la coroziune. Combinaţia stratului anticoroziune a zincului cu bariera de protecţie a aluminiului asigură performanţe superioare oţelului galvanizat în aproape toate mediile ambientale. Toate acestea duc la creşterea duratei de viaţă a produsului.

Gerard Diamant

Gerard Diamant este inspirat de unul din cele mai rezistente și durabile materiale din lume. Acest profil acoperă o suprafață cu 10% mai mare, ceea ce înseamnă că este necesar un număr mai mic de module pe metrul pătrat.

Gerard Diamant nu numai că va rezista pentru o lungă perioadă de timp, protejându-vă pe dumnneavoastră și generațiile viitoare, ci vă va ajuta să economisiți bani. Disponibilă în culorile: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Rosso, Dark Silver, Burgundy, Deep Black, Sage, Cedar, Ashwood, Forest Green, Pepper, Sapphire, Patina Rosso, Patina Grey.

Lungimea țiglei 1335 mm
Lungimea învelitorii 1270 mm
Lățimea învelitorii 398 mm
Țigle/m² 1.98 m²
Înclinația minimă 14° (25%)
Greutate netă/țiglă 3.03 kg

Gerard Classic

Ţiglele Gerard Classic rezistă mai mult şi conferă siguranţă în orice condiţii climatice. Ţiglele Classic se potrivesc oricărui stil arhitectural sau constructiv, de casă sau proiect comercial. Fiecare ţiglă este presată din oţel Zincalume

Beneficiază de acoperire cu piatră naturală. Gama Classic este disponibilă în zece culori distincte: Gama Classic este disponibilă în treisprezece culori distincte: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Ashwood, Dark Silver, Forest Green, Sapphire, Tuscany, Rosso, Pepper, Cedar, Sage.

Lungimea țiglei 1320 mm
Lungimea învelitorii 1265 mm
Lățimea învelitorii 369 mm
Țigle/m² 2.14 m²
Înclinația minimă 12° (21%)
Greutate netă/țiglă 3.05 kg

Gerard Milano

Curbele fine ale profilului Gerard Milano completează distincţia arhitecturilor mediteraneene, dar este potrivit şi pentru proiecte atipice. Finisajul texturat şi modelul tradiţional sunt apreciate în proiectele care încorporează materiale naturale pe faţade (piatră, lemn), rezultând în final cămine pline de caracter.

Ţiglele Gerard Milano lărgesc gama opţiunilor, astfel stilul Gerard oferă oportunităţi de exprimare pentru cele mai inovative proiecte arhitecturale. Disponibilă în culorile: Charcoal, Chestnut, Rosso, Spanish Red, Redwood, Cedar, Pepper, Burgundy, Tuscany, Sage, Dark Silver, Deep Black, Patina Rosso, Rustique.

Lungimea țiglei 1335 mm
Lungimea învelitorii 1215 mm
Lățimea învelitorii 369 mm
Țigle/m² 2.23 m²
Înclinația minimă 12° (21%)
Greutate netă/țiglă 3.02 kg

Gerard Shake

Coloniştii europeni din America secolelor 17 şi 18 au adus cu ei stilul tradiţional al acoperişurilor din Anglia, Olanda, Franţa şi Germania, recreând aceste stiluri din lemn, care se găsea pretutindeni. Din lemnul de cedru, despicat cu o secure, s-a obţinut şindrila tipului de acoperiş Shake (sită).

Aspectul natural al acestui tip de acoperiş a fost recreat prin modelul Gerard Shake, încorporând caracteristici pentru instalare uşoara şi acoperire cu piatră naturală. Din această variantă puteți alege dintre  culorile: Charcoal, Chestnut, Deep Black, Ashwood, Pepper, Forest Green, Cedar, Spanish Red, Sage, Bark, Old, Galaxy.

Lungimea țiglei 1310 mm
Lungimea învelitorii 1250 mm
Lățimea învelitorii 371 mm
Țigle/m² 2.16 m²
Înclinația minimă 15° (27%)
Greutate netă/țiglă 3.13 kg

Gerard Heritage

Mai mult de 50 de ani de cercetare şi dezvoltare au trecut din momentul lansării ţiglei Gerard Heritage. Ţigla Gerard Heritage este obţinută prin presarea şi profilarea tablei de oţel, având imprimate şapte amprente orizontale într-un singur panou.

Gama Heritage este disponibilă în următoarele culori distincte: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Deep Black, Sage, Dark Silver, Rosso, Cedar, Forest Green, Sapphire, Ashwood, Patina Grey, Patina Rosso, Umbria.

Lungimea țiglei 1320 mm
Lungimea învelitorii 1250 mm
Lățimea învelitorii 367 mm
Țigle/m² 2.18 m²
Înclinația minimă 12° (21%)
Greutate netă/țiglă 3.01 kg

Gerard Shingle

Montează-ţi un acoperiş Gerard Shingle şi faci o alegere pentru un acoperiş puternic, durabil şi atractiv. Alte tipuri de şindrile, precum cele făcute din lemn, sunt sisteme scumpe, deoarece este necesară instalarea lor peste o platformă placaj.

Ţigla metalică Gerard Shingle păstrează aspectul atractiv, datorită substratului său durabil din oţel şi stratului de acoperire cu piatră naturală. Este disponibilă în culorile: Bark, Eclipse, Charcoal, Ravine, Deep Black și Sunset.

Lungimea țiglei 1320 mm
Lungimea învelitorii 1260 mm
Lățimea învelitorii 396 mm
Țigle/m² 2.15 m²
Înclinația minimă 15° (27%)
Greutate netă/țiglă 3.11 kg

Gerard Alpine

Este realizat din oțel cu protecție de zinc-aluminiu. Bariera de protecție a aluminiului și protecția de sacrificiu a zincului sunt combinate pentru a asigura protecția substratului de oțel. Rășina acrilică, granulele de piatră naturală și lacul acrilic asigură o protecție suplimentară aliajului, sporindu-i durabilitatea.

Noua țiglă metalică Gerard Alpine a fost creată în Noua Zeelandă pentru a reproduce aspectul natural al acoperișurilor tradiționale europene din ardezie. Este disponibilă în culorile: Dark Silver, Charcoal și Redwood.

Lungimea țiglei 1335 mm
Lungimea învelitorii 1250 mm
Lățimea învelitorii 368 mm
Țigle/m² 2.18 m²
Înclinația minimă 15° (27%)
Greutate netă/țiglă 2.90 kg

Alege dintre ţiglele GERARD din oţel acoperit cu piatră, rezistente la fenomene meteorologice extreme.

Tabla tip ţiglă a fost profilată ca replică la unul dintre stilurile consacrate ale învelitorilor tradiţionale, precum ţigla ceramică, şindrila, plăcile de azbest, cu avantajul suplimentar conferit de substratul metalic, pentru a asigura performanţe superioare la intemperii. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi.