Pre loader

CONFORT ŞI CALITATE SUB UN SINGUR ACOPERIŞ!

Construction Logo
timing
Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Sâmbătă 10:00 - 13:00

Jacobi Walther

JACOBI WALTHER – ȚIGLĂ CERAMICĂ

Cu o istorie de aproape 160 de ani, Jacobi Walther este una dintre cele mai puternice și mai experimentate companii de dimensiuni medii din industria germană de țigle ceramice. Combinând două companii individuale puternice, Jacobi Tonwerke GmbH și Walther Dachziegel GmbH, într-o companie modernă cu responsabilitate și succes, Jacobi Walther este un producător experimentat și inovator de țiglă ceramică. Totul pornind de la materia primă excelentă.

Varietate și individualitate cu țigle ceramice de la Jacobi Walther

20 modele de țiglă ceramică în peste 40 de nuanțe diferite și suprafețe de înaltă calitate oferă o alegere practic interminabilă, astfel încât să puteți găsi țigla perfectă pentru orice clădire. Obțineți inspirație din țiglele ceramice Jacobi Walther.

Țiglă solzi

Standard

Gama de țiglă solzi Standard este cea mai variată și mai utilizată gamă Jacobi Walther, având peste 30 de variante de culori predefinite, disponibile cu tăietură semicirculară sau segment și structură simplă sau profilată. Dimensiuni: 18 x 38 cm.

Modern

Gama de solzi Modern e o gamă cu un aspect simplu, neted, cu tăietură dreaptă, ideală pentru construcțiile cu linii clare și moderne, într-o linie de culori neutre și naturale. Dimensiuni: 18 x 38 cm .

Monument

Gama de solzi Monument este una dintre cele mai ofertante game, având o varietate extinsa de tăieturi și suprafețe, ideală pentru clădirile istorice, de patrimoniu sau din zone cu arhitectură protejată. Din tipurile de tăieturi menționăm: rotunjit, gotic, ascuțit sau hexagon, iar în ceea ce privește suprafețele, acestea pot fi netede, zgariate, periate sau profilate. Dimensiuni: 18 x 38 cm.

Clasic

Gama de solzi Clasic impresionează prin aspectul ei ce creează un efect vizual unic, datorită lățimii mai mici. Această gamă de solzi este disponibilă cu următoarele tipuri de tăieturi: arc de cerc sau segment. Dimensiuni: 15,5 x 38 cm.

Profil

Gama de solzi Profil este o gamă aparte, cu o suprafață profilată, disponibilă fie cu tăietură semicirculară, fie o spectaculoasă tăietură hexagon. Efectul optic redat de suprafața țiglelor solzi este unul deosebit și atemporal. Dimensiuni: 17 x 38 cm.

Turn

Gama de solzi Turn este o gamă special dezvoltată pentru acoperirea suprafețelor mici și curbate. Datorită dimensiunilor mai mici decât ale solzilor standard, solzii din gama Turn pot fi instalați foarte ușor, creând un efect vizual plăcut și plin de viață. Acești solzi sunt disponibili cu tăietură semicirculară. Dimensiuni: 14,2 x 28,5 cm.

Culori disponibile

Gama de culori cuprinde o paletă vastă, acestea diferind de la model la model. Pentru o informare corectă asupra culorilor aflate în stoc, vă rugăm să ne contactați.

Accesorii

O gamă completă și bine pusă la punct de accesorii, pentru ca fiecare acoperiș să definească perfecțiunea. Acestea sunt realizate pentru a acoperi toate nevoile unui acoperiș de calitate și durabil, garantate de calitatea germană.