Pre loader

CONFORT ŞI CALITATE SUB UN SINGUR ACOPERIŞ!

Construction Logo
timing
Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Sâmbătă 10:00 - 13:00

Montaj acoperişuri

Montăm acoperişuri şi asigurăm consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante de acoperiş. Echipele noastre sunt calificate pentru orice tip de tehnică de instalare. Suntem montatori și distribiutori aprobați pentru producătorii de frunte precum Gerard, Tondach, Viking Pruszynski, Bramac sau Nelskamp. Total Pibo Construct a instalat mii de metri pătrați de sisteme de acoperiri pentru reședințe private, instituții sau clădiri industriale. Fie că are o suprafață de 200 de metri pătrați sau o suprafață de 2.000 de metri pătrați, avem produsul potrivit împreună cu pregătirea și experiența necesară pentru a asigura o instalare de acoperiș de calitate, garantat pe termen lung. Total Pibo Construct este beneficiarul a numeroase premii acordate de producători montatorilor de calitate.

Alături de clienți, lucrăm cu arhitecți pentru a alege, potrivi și menține materialul de acoperiș adecvat care să se potrivească perfect cu viziunea dvs. arhitecturală.

Furnizăm servicii de montaj acoperișuri solide pentru locuințe private, spații comerciale și industriale din toată țara. O echipă de profesioniști orientată spre soluții economice și ecologice este gata să audă viziunea dvs.

  • Service Slider
  • Service Slider
  • Service Slider

Contact

Cel mai ușor mod de a afla ce putem face pentru dumneavoastră este să ne contactați. În maxim 24 de ore, un reprezentant al Total Pibo Construct vă va răspunde.

Cere oferta acum

Alte servicii

Pe lângă acestea, firma noastră vă propune şi servicii de consultanţă, arhitectură şi proiectare, sisteme complete de dulgherie, montaj sisteme pluviale şi drenaj (jgheaburi, burlane), servicii de mansardare (realizarea sistemului de izolaţie termică, fonică şi de ventilaţie), montaj ferestre de mansardă, proiectare şi montaj panouri solare.